De glazen bol van onze voorzitter

Onze voorzitter kan veel dingen niet, maar de toekomst voorspellen kan hij toevallig wel. Heel handig, vinden wij dat. Zeker nu de competitie weer begint en wij weer een blog te vullen hebben. De president van D&W keek dus in zijn glazen bol en vertelt ons nu (exclusief!) wat we van het seizoen mogen verwachten… 

Voorzitter, vertel eens.
Hoeveel ploegen ze je in jouw bol?

Ik zie, ik zie… 13 ploegen! Vier herenploegen, twee damesploegen en – mijn glazen bol zat nog nooit zo vol! – zes jeugdploegen.


En kan je zien hoe we plots aan al die jeugd komen?
Mijn glazen bol toont dat wij naar de scholen van Koekelare getrokken zijn. (concentreert zich) We hebben gratis initiaties gegeven. (concentreert zich nog harder) Ik zie, ik zie… Dat we goed bezig zijn! (op dreef) Onze toekomst is verzekerd als er zoveel jeugd blijft afkomen. Halleluja!


En halen we titels in de toekomst met die jeugd?
Ik zie dat dit leuk meegenomen zou zijn, maar dat is zeker niet de hoofdbetrachting.  Het belangrijkste is dat iedere speler en speelster zich goed ontwikkeld, voldoende kansen krijgt om te spelen en veel speelvreugde heeft.  En dat komt in orde, zegt mijn bol.


Wat zie je nog zoal gebeuren dit seizoen?
Ik voorspel een serieuze babyboom begin 2014. (concentreert zich wat harder) Ik zie een kraambed. (schrikt) Ik zie baby’s geboren worden met namen als Rita! Franky! Gabriel! Poltje! 


Rustig, voorzitter. Die baby’s kunnen daar ook niets te doen. Voorspel liever eens iets sportief.
Ik zie dat de niet-zwangere dames bij de top zullen aansluiten. Voor onze Kadetten die nu ook dame zijn voorspel ik een mooie toekomst. Dit jaar gaan ze veel leren, maar op termijn zie ik ze naar tweede nationale gaan.


Aha, ik zie champagne! En krijgen we ook feestjes bij de heren?
Een promotie naar eerste zie ik niet direct gebeuren. (wrijft even over zijn bol) Ik voorspel een klein tekort aan werpkracht. Maar als onze Syssen, Daan en Andy hun snelheid uitspelen zullen ze toch een goed jaar beleven.


En spelen die van derde nog eens bijna kampioen?
Ik zie, ik zie… Zwaargewichten! Die zonder kwetsuren ook dit jaar top 3 spelen.


Maar zeg eens hoeveel prijzen we dit jaar behalen.
(gaat eerst even naar het toilet) Ik zag, ik zag… ik zag net in de grote pot één titel en één bekerfinalist!


Tiens, uw blogger ziet dat ook gebeuren. En wat zegt de glazen bol eigenlijk over de blog?
Ik zie, ik zie… NIKS?!?

Oef, gelukkig maar…

Reacties

de webmaster

(door M AM op 14/09/2013)

volgens mij gaat die webmaster met al die tapas en sangrias wél zeker niet minder zwaar worden...of zeker zwaarder worden!

Ik zie die van derde dat goed

(door De webmaster op 12/09/2013)

Ik zie die van derde dat goed doen, ze hebben al 1 zwaargewicht minder, en met al die tapas (wrijft over de halve glazen bol voor zijn neus) en sangrias zal die niet zeker niet minder zwaar worden.

De webmaster groet u en wenst u veel succes ;-)

Nieuwe reactie inzenden