Lies zonder die storende Sys

Vandaag verschijnt er weer een superdeluxe story over onze kampioenen in De Weekbode. Trainer Dieter Sys mag daarin volop zijn zeg doen... maar speelster Lies Pauwels kreeg door Dieters schuld (en al zijn groooote woorden) maar weinig plaats om haar zegje te doen. Daarom mag zijn op de blog, exclusief en zonder die storende Sys, haar antwoorden geven op dé vragen van de week...

 

Lies, kampioen worden hoe voelt dat?
Dat voelt gewoon super. Een zeer toffe ervaring en iets dat altijd bij zal blijven.
 
Alle matchen winnen, hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen?
Dit deden we door samen een goede ploeg te vormen en in een team samen te spelen, we zijn goed ingespeeld op elkaar en kennen elkaar ook in het spel.  Onze trainer en coach Dieter Sys hielp ons hierin ook heel goed, zonder zijn hulp hadden we het zeker nooit  zover geschopt.

Was het eigenlijk ook een leuk seizoen? Altijd winnen, zo saai!
Het was een onvergetelijk seizoen, altijd toffe trainingen, alles winnen ook, pure ontspanning en veel bijleren en dan nog kampioen worden en dat ongeslagen. Dit is een seizoen dat we nooit zullen vergeten.

Willen jullie de beker nog winnen?
Tuurlijk willen wij de beker nog winnen! We gaan hier ook alles voor doen en ons beste krachtbal proberen te tonen. Of de beker zal lukken durf ik niet met zekerheid te zeggen. De halve finale is zeker haalbaar, we zullen dan normaal de finale tegen Sint-Michiels spelen en beide ploegen zijn zeer gewaagd aan elkaar, Koekelare won 2 keer van Sint-Michiels dit seizoen, dus zullen wij waarschijnlijk iets zekerder zijn. Het wordt zeker spannend.

Kijken jullie er naar uit om nu 'dame' te worden?
We kijken er zeker naar uit, met 2kg spelen en 2 keer 25 minuten klinkt wel goed. Al hopen we wel dat we een damesploegje kunnen vormen met de kadetten van nu.

Willen jullie daar ook (ooit) kampioen worden?
We willen ook bij de dames ooit kampioen worden en groeien in ons krachtbal.

 

We zetten alvast de champagne koud. Succes in de beker!

Reacties

Nieuwe reactie inzenden