2Na een maatje te klein

26/09/2011

Onze eerste ploeg mocht het zaterdag opnemen tegen de titelfavoriet in tweede klasse. Na de twee gewonnen wedstrijden en een gedeelde eerste plaats in de rangschikking ging D&W vol goede moed naar Dudzele…

Koekelare kende dan ook een flitsende start. Na een goede eerste worp van Dieter kon Maarten meteen een mooie rugworp scoren. Dudzele leek een beetje van slag en vond niet direct hun ritme.  D&W bleef het eerste kwartier succesvol zijn voorsprong verdedigen…  Maar na dit kwartier konden de Dudzelenaren dichter komen. Wij, Koekelarenhanen, konden iets minder scoren en de tegenstand strafte onze foutjes genadeloos af. D&W ging de rust in met een kleine achterstand: 11-9.

Al het goede dat Koekelare had laten zien in de eerste helft verdween na de rust.  Veel teveel worpen werden onderschept. Zo kon Dudzele hun voorsprong uitbouwen en een grote kloof slaan. D&W probeerde nog met enkele wissels het tij te keren, maar Dudzele was finaal duidelijk een maatje te sterk. Koekelare verloor met zware 27-14 cijfers.