3N & de vloek van Ingelmunster

03/10/2011

Winnen op Ingelmunster blijkt de laatste jaren een moeilijke opdracht. Onze laatste wedstrijd dateert er van 2008-2009 en dat resulteerde in kuitspierscheur bij Chris Pollentier. Chris hield zaterdag zijn kuiten ongeschonden, maar jammer genoeg nam Toon Durnez de fakkel over.

Ingelmunster start sterk en de eerste 10 minuten gaan gelijk op tot... Toon het plein moet verlaten door aanhoudende spierpijn. Arne Gillis die net een volledige wedstrijd achter de kiezen heeft met 3Nr, valt in. Ingelmunster blijft vlot scoren en loopt dankzij de Koekelaarse worpfouten uit tot 10-6 aan de rust!

In de tweede helft krachtbalt Koekelare wat beter en ondanks verwoede, soms overmoedige, pogingen kan D&W niet bijbenen. Ingelmunster blijft steeds minimum 2 punten op voorsprong.
De Brigands slepen nog enkele trekworpen uit de brand en daarmee valt het doek over een wedstrijd met veel potentieel maar met weinig resultaat.

Koekelare durfde wel maar won niet door onder andere een blessure, maar vooral door middelmatig krachtbal. Eindscore: 22-15.