3Na wint the day after

12/11/2012

The day after ORCHI een wedstrijd spelen, is niet zonder gevaar. Op zondagmorgen spelen, is dat ook niet en dat heeft 3Na gemerkt...

De wedstrijd (in en tegen Male) kwam rustig op gang. Beide ploegen pakten regelmatig een punt en de gedeelde foutenlast hield het doelpuntensaldo in evenwicht. D&W probeerde om uit te lopen maar verder dan een 10-12 voorsprong bij rust kwamen ze niet. Alle Koekelaarse spelers voelden dat ze beter konden, maar de uitvoering liep bij iedereen spaak. Na de rust werd Bram vervangen voor PJ en Koekelare trok ten aanval.

De voorsprong werd uitgebreid tot 3 punten ... en dan ging de motor opnieuw aan het sputteren. De verdedigende en aanvallende fouten van D&W stapelden zich op en Male wist de achterstand om te buigen naar 17-14! Iedere speler wist dat het beter moest en met nog 7 minuten op de klok, was er geen tijd te verliezen!

Gedaan met rommelen en gepruts, balletjes pakken en scoren! Onze heren gaan er vollebak voor en de achterstand werd weggewerkt ... Bij  het ingaan van de laatste minuut staat D&W 17-20 voor! Male kon en mocht nog overkomen en scoorde een rugworp! De laatste seconden tikten weg en de winst - met het kleinste verschil - was binnen!

Volgende week een topwedstrijd tussen Menen en Koekelare. Beide ploegen staan nek aan nek in de top van de rangschikking. 3Na zal veel beter voor de dag moeten als ze hun dichtste concurrent willen verschalken!

Schreeuw ons zaterdag naar de overwinning  om 19u30 in het Motestadion!