De eerste ploeg begint aan een reeks

19/09/2011

Onze tweedenationalers namen het dit weekend op tegen Maldegem.  Na de match tegen Menen mocht Koekelare weer rekenen op Hans. Samen met de Sysjes en Bart Roose ging hij op zoek naar een tweede winst van het seizoen.

De wedstrijd begon gelijk opgaand. De eerste aanvallen werden door beide ploegen afgewerkt.  Bart Roose zorgde voor een eerste voorsprong door een mooie rugworp te scoren, zijn specialiteit. D&W slaagde er in deze voorsprong verder uit te bouwen.  Regelmatig werd een bal gevangen en Maarten scoorde van waar hij zin had. Gevolg: Koekelare kon tot zeven punten uitlopen. Aan de rust stond dan ook een geruststellende voorsprong op het scorebord.

In de tweede helft bleef de match gelijk opgaan. Maldegem kon zelfs de kloof verkleinen en kwam ook enkele keren terug tot op vier punten. Ondanks alles bleven de mannen van D&W rustig. Ze speelde de wedstrijd op ervaring uit en in de laatste minuur lukte Maarten nog een rugworp. Koekelare won verdiend met 36-28 en is begonnen aan een reeks...