Derde ziet het kalf verdrinken

24/09/2012

Ook onze secretaris kroop op zondag in zijn pen... Voor het eerst dit seizoen!

Met één been af, traden de heren van Derde op zondag 23 september aan in Ingelmunster. PJ sukkelt met een hamstringblessure en dus kon Koekelare niet rekenen niet op de volle aanvalskracht.

In de eerste helft wordt er gelijkopgaand gescoord. Bjorn neemt de eerste en derde worp voor zijn rekening en dat laat op het einde van de eerste helft al zijn sporen na. Door het knappe verdedigende werk van Toon, Bram, Kris en Bjorn kan Koekelare rusten met een 9-10 voorsprong.

Ingelmunster start de tweede helft met vers bloed en die neemt de goede tweede worp voor zijn rekening! Ingelmunster kan makkelijker scoren en bij D&W loopt het mankt: Bjorn en Kris gooien regelmatig een eerste of tweede worp in de handen van de tegenstand en Ingelmunster loopt in de eerste tien minuten, 4 punten uit! De extra inspanning van Bjorns eerste en derde worp, wordt hem fataal en Koekelare komt nagenoeg niet meer tot scoren. In het slotkwartier wordt Bjorn vervangen door Janne. Kris neemt nu de eerste en derde worp voor zijn rekening en D&W kan al iets meer scoren. Het kalf is echter al verdronken en Ingelmunster kan met gerust gemoed de eindzege binnenhalen. Een gebrek aan aanvallend vermogen nekte Koekelare tegen Ingelmunster. Ingelmunster plaatst zich dankzij hun zege(s) op kop in het klassement! Eindstand 25-16.

Eén positieve noot: de reserven van Koekelare wonnen met het kleinste verschil en nemen daarmee een gedeelde tweede plaats in het klassement!