D&W verslaat de Buffalo's!

16/11/2011

Na een weekend rust traden de heren van Derde opnieuw aan zonder Bert Verschingel (die dit keer menig Westvleterens aan het kelderen was). Tegenstander Sijsele had iets méér last van het verlengde weekendsyndroom en moest 3 spelers missen voor hun ploegen in Derde Nationale!

Nadat de reserven een vlotte 24-10 overwinning behaalden, mocht de A-ploeg niet achter blijven.
Vanaf het begin van de wedstrijd werd de aanval van D&W vlot opgebouwd en aan een hoog tempo afgewerkt. De Sijseelse tegenstander probeerde verwoed weerwerk te bieden maar na een kwartier spelen en een trekworp van de secken, loopt Koekelare uit tot 11-4. Naar het eind van de eerste helft kruipt het hoge tempo bij Koekelare in de kleren en worden er enkele foutjes gemaakt. Sijsele probeert aan te sluiten met een trekworp maar D&W werkt de fouten weg en kan met een comfortabele 17-9 stand gaan rusten.

In de tweede helft wordt Sijsele naar huis gespeeld! Toon stelt een retestrakke verdediging op en iedere aanval wordt door P.J. en de Ch(K)rissens vlot afgewerkt. Koekelare pikt een tweede trekworp mee en haalt de Buffalo's volledig onderuit! Na 25 min éénrichtingsverkeer wordt de wedstrijd besloten met een 35-13 eindstand.

Volgende weekend opnieuw een weekend rust. De heren van 3e gaan op 27 november de strijd aan in het verre en vooral vroege Baasrode!