Georges Pollentier leidt Kadetten Meisjes naar eerste winst

26/09/2011

Onze Kadetten Meisjes trokken zaterdag naar Beitem en mochten daar meteen hun eerste overwinning van het seizoen vieren. Coach Dieter stond zelf ergens ballen te gooien en werd voor de gelegenheid vervangen door good old Georges Pollentier. En hoe! Dankzij een gunstige wind (dank u Peggy!) kwam ook een verslag onze richting uit…

We hadden een zee van opwarmtijd en begonnen positief aan de match dankzij de stuwkracht van onze coach Georges. Het begon met een gelijk opgaand spel tot D&W twee punten kon uitlopen, maar toen slopen de foutjes in het spel (zijdelings, buitenspel, rugworp die in de handen belandde). Maar de tegenpartij begon ook fouten te maken, dat maakte onze foutjes weer goed. Beide ploegen scoorden zes minuten lang niet meer. Alien, onze nieuwste aanwinst, speelde zeer goed als barrage en leerde haar eerste danspasjes. De ruststand was 5-7 voor D&W.
De tweede helft was beter (zoals gewoonlijk). Onze meisjes konden nog drie punten uitlopen doordat de tegenpartij veel in de handen smeet. D&W kreeg ook nog drie vrije worpen waarbij Julie D ze mooi binnen gooide. Dit zorgde voor een eindstand van 12-17... én de eerste winst van het seizoen!