Infobrochure 2011-2012

03/08/2011

Het bekerverlies is verteerd, de champagne op en de goesting terug... Het krachtballen mag weer beginnen! Alle info over het seizoen 2011-2012 staat gebundeld in één handige brochure, wijselijk 'Infobrochure 2011-2012' genaamd.


Alle spelers en speelsters zouden ondertussen een exemplaar moeten gekregen hebben, samen met hun blauwe kaart. Heeft B-Post zijn werk niet goed gedaan (foei!)? Vraag dan de brochure (en vooral ook de blauwe kaart) op bij Kris Bryon (secken [at] dwkoekelare [dot] be).


Voor de niet-spelers en toch-lezers publiceren wij hieronder het voorwoord. Wie na lectuur zin heeft in meer, stuurt maar een mailtje naar bart [at] dwkoekelare [dot] be. Een pdf komt dan geheel gratis en voor niets uw richting uit!


Beste D&W’er,

dat trekken dom is, wist u al. Krachtbalwijsheden gaat u in deze brochure dus niet vinden. Wat u wél wil weten, is wanneer de krachtbal weer rolt. Seizoen 2011-2012 komt er aan en dankzij alle info in dit boekje bent u er helemaal klaar voor.


Onze ambities blijven na 42 jaar ongewijzigd: durven & winnen. Ook dit seizoen streven we naar het allerhoogste (de beker!), maar we zijn al lang tevreden als we weer plezier hebben op en (waarom niet?) naast het krachtbalveld.

In augustus starten de trainingen (exacte data vind je verderop) en in het weekend van 10 september begint dan voor iedereen de competitie. D&W stuurt dit jaar liefst 13 ploegen de wei in. Onze club blijft groeien en daar zijn we best wel trots op. Bij deze willen we dan ook alle speelsters, spelers en hun trainers danken voor hun inzet én alle succes wensen.

Ook ouders, familie, supporters, vrienden, oud-spelers en sympathisanten zien we graag dit seizoen terug. Ons kotje is klaar om iedereen weer een seizoen lang te ontvangen en te verwennen met topkrachtbal op het plein en topamusement aan de toog. Om al wat op te warmen is er onze jaarlijkse BBQ (4 september!). Lekker en leuk! Schrijf u dus zeker op tijd in…

U leest het, het wordt een mooi seizoen!

Vier kilo groeten,
Het Bestuur

P.S. Hou ook regelmatig onze website (www.dwkoekelare.be) in de gaten voor extra info (en voor de krachtbalwijsheden die u niet in dit boekje vond.)

Reacties

Nieuwe reactie inzenden