Kadetten meisjes blijven winnen

29/11/2012

De Kadetten Meisjes namen het in de laatste match van de heenronde op tegen Loppem. Onze coach kon rekenen op zes speelsters... maar jammer genoeg was Loppem maar met drie.

Toch ging de wedstrijd in het begin gelijk op. De eerste aanvallen werden door beide ploegen afgemaakt. Toen D&W beter begon te verdedigen, kon het uitlopen tot 8-2. Maar dan verzwakte onze aanval helemaal en kwam Loppem tot 8-6 terug. Hét sein om weer iets zekerder te gooien en ook verdedigend werd iedereen weer scherper. Onze meisjes diepten de kloof verder uit en stond 14-7 voor aan de rust.

De tweede helft werd gestart met de vier Kadetten Meisjes (er zitten ook enkele miniemen in onze ploeg) en die lieten in de verdediging weinig foutjes noteren. De aanval draaide ook nog altijd goed. Koekelare liep verder uit tot 18-9. Toen volgden een hoop wissels en zo kon Loppem weer iets meer scoren. D&W won uiteindelijk gemakkelijk met 28-14.

Onze Kadetten Meisjes hebben dus een foutloos parcours afgeleverd in de heenronde. Volgende week staat de topper tegen Sint Michiels op het programma. Deze wedstrijd zal waarschijnlijk beslissen over het kampioenschap...

Coach Dieter

Noot van Het Bestuur: Moet het nog gezegd? Wij hadden graag álle supporters op post voor de topper van onze meisjes tegen Sint-Michiels. Zet zaterdag 8 december 16u45 maar in de agenda. Het motestadion zou nog eens een hel moeten zijn ;-)