Kadetten Meisjes foutloos in de heenronde

26/11/2012

Onze Kadetten Meisjes namen het dit weekend op tegen Loppem. Dit was al de laatste wedstrijd van de heenronde. De coach kon rekenen op zes speelsters, jammer genoeg was de tegenstander maar met drie...

Toch ging de wedstrijd in het begin gelijk op. De eerste aanvallen werden door beide ploegen afgemaakt. Na de kennismakingsronde begon Koekelare beter te verdedigen en zo konden we uitlopen tot 8-2. Dan verzwakte onze aanval helemaal en Loppem kwam tot 8-6 terug. Hét sein om weer iets zekerder te gooien! Ook verdedigend was iedereen weer scherper.  D&W diepte de kloof verder uit en stond 14-7 voor aan de rust.

De tweede helft werd gestart met de vier Kadetten meisjes en die lieten in de verdediging weinig foutjes noteren, de aanval liep nog altijd goed.  Koekelare liep verder uit tot 18-9.  Toen werd er nog veel gewisseld en zo kon Loppem weer iets meer scoren. D&W won uiteindelijk gemakkelijk met 28-14.

Onze Kadetten Meisjes hebben dus een foutloos parkours afgeleverd in de heenronde. Binnen twee weken staat de topper op het programma tegen Sint Michiels, deze wedstrijd zal waarschijnlijk beslissen over het kampioenschap.