Kadetten meisjes verdedigen hun vierde plaats met succes

25/01/2012

Onze Kadetten Meisjes namen het dit weekend op tegen Beitem. De Beitemse meisjes konden op gelijke hoogte komen als D&W, de vierde plaats stond dus op het spel. 

Koekelare kon in deze belangrijke match niet rekenen op Emma. Zij moest geblesseerd aan de kant blijven staan. Aanvallend paste de trainer dus een en ander aan. Lies nam de eerste worp voor zich, Julie D stond op twee en Julie B op drie. D&W begon eerst wind op en had daar toch een beetje moeite mee. Niet alle aanvallen werden afgewerkt. Zo ging de wedstrijd in de eerste helft gelijk op. Toch kon koekelare een klein kloofje bijeen krachtballen en stond het voor aan de rust.

De tweede helft had Koekelare wind in de rug en het was vooral Beitem die last had van de tegenwind. Onze verdeding kon daardoor veel ballen onderscheppen. Aanvallend werd er nu ook beter afgewerkt. Gevolg: D&W kon gemakkelijk de wedstrijd winnend afsluiten. Eindstand: 17-10.


Trainer Dieter Sys

Reacties

streaming app for android

(door gimy op 03/04/2017)

There are many streaming app for android but from all Showbox is best. It allow you to download unlimited movies and tv shows for free in full HD quality.
To download Showbox you can visit here
showboxdownloads.net

yeah

(door susan richard op 13/02/2017)

help: De tweede helft had Koekelare wind in de rug en het was vooral Beitem die last had van de tegenwind. Onze verdeding kon daardoor veel ballen onderscheppen.

Nieuwe reactie inzenden