Kadetten Meisjes winnen weer

13/11/2012

Onze ongeslagen Meisjes mochten het dit weekend opnemen tegen de laatste in de stand, Jabbeke.  Het zelfvertrouwen om de klus te klaren was groot. De coach trof echter twee speelsters aan die last hadden van de ORCHI-fuif en dit was ook te zien tijdens de wedstrijd...

D&W begon de wedstrijd niet goed. Te veel foutjes in de aanval zorgden ervoor dat Jabbeke gemakkelijk tred kon houden met Koekelare. Het liep gelijk op tot 2-2. D&W kwam dan niet meer tot scoren en Jabbeke deed dit wel. Het kon tot 5-2 uitlopen. Bij een minuut werd er een beetje bijgestuurd.  Koekelare begon dan eindelijk een beetje beter te spelen en kon voorzichtig aan de kloof dichten. Aan de rust had het Jabbeke bijgehaald en stond het 10-11 voor.

Na de rust zagen we een veel beter D&W.  De verdediging stond er en aanvallend liep het nu goed. Toen Emma in de tweede minuut al een rugworp lukte, was de trein vertrokken.  Koekelare liet Jabbeke maar 5 keer scoren in de tweede helft terwijl het zelf 17 doelpunten scoren.

Eindstand 15-28.