1NA komt iets te kort

08/11/2010

De mannen van 1NA konden zaterdag nog altijd niet rekenen op Maarten. De middelste van de gebroeders Sys maakte dit weekend wel zijn rentree en speelde mee met 3HA. Koekelare begon weer ongelooflijk slap aan hun wedstrijd tegen Temse en voor ze het goed en wel beseften stond het 1-7. D&W komt dit seizoen aanvallend iets te kort en probeert dan iets te veel te forceren op de eerste en tweede worp. Dit bekopen we dan ook cash.  Na die achterstand begon het toch iets te beteren en konden we toch iets meer scoren en werd er ook al een keer een bal onderschept. Toch ging D&W de rust in met een achterstand van 8 doelpunten.
Koekelare had de opzet in de tweede helft en was toch al iets wakkerder dan in de eerste helft. D&W kon enkele doelpunten inlopen en kwam tot op vijf puntjes terug. Maar dan stokte de motor weer. Temse kon ondanks het uitvallen van een speler de voorsprong weer uitbouwen.  Einduitslag: 16-25. Volgende week alle hens aan dek tegen Beitem, waar toch de eerste puntjes gepakt moeten worden…