1NA valt opnieuw in het water

28/09/2010

De eerste heren van D&W moesten ook in match twee van het seizoen starten zonder Maarten. Toon, Dieter, Kris en Bjorn gingen tegen KRB Jabbeke echter op zoek naar eerherstel na de afgang in Lissewege.
D&W verloor echter meteen al de toss en mocht (moest) wind achter starten. In het begin konden we nog gelijke tred houden met Jabbeke (zonder sterkhouder Vincent, ergens in betere omstandigheden dan slijk, wind en regen). Daarna begonnen de eerste foutjes in de Koekelaarse aanvallen te sluipen. Jabbeke kon zo enkele doelpunten uit lopen tegen de rust. In de tweede helft ,met serieus wat wind tegen, viel onze aanval volledig in het water. D&W kon niets meer klaar maken. De verdediging liep toch al iets beter dan vorige week en zo kon er toch sporadisch een aanval onderschept worden. Jabbeke liep gemakkelijk uit en won verdiend. Eindstand: 15-26. Volgende week weer een beetje beter?