1NA verliest derby.

18/10/2010

Durf & Win kwam met dezelfde vier aan de start als vorige week tegen Loppem, dus nog altijd zonder Maarten. Na de Loppemse pandoering wilden we toch iets recht zetten. Ichtegem startte ook met een vertekende ploeg. Niels VDC en Tom C stonden nog aan de kant, in hun plaats speelden Kurt en Giovanni.

Koekelare mocht opzetten in de zandbak. Dieter gooide direct zijn eerste twee worpen in de handen, maar deze foutjes werden recht gezet door Toon. Na dit zenuwachtig begin konden we toch een voorsprong opbouwen. D&W liep tot 3 goals uit, maar dan kregen we snel twee rugworpen tegen en werd de voorsprong teniet gedaan. Koekelare ging de rust in met 1 goal achterstand.

In de tweede helft begonnen er te veel foutjes in ons aanvalspel te zitten. Bjorn wilde op zijn tweede worp iets te veel forceren zodat Kris niet altijd een derde worp kon nemen. Ichtegem kon zo een voorprong opbouwen. Toon probeerde nog een rugworp, maar deze viel recht op de man. In plaats van twee puntjes dichterbij werd het nog een punt meer achterstand. Ichtegem speelde de wedstrijd verstandig uit en won met 19-24.

Koekelare speelde een degelijke match maar kon toch de wedstrijd niet winnend afsluiten. Volgende week naar Male.