1Na verliest match die het kon winnen

04/04/2011

Na twee gelijke spelen op rij hoopte de eerste ploeg van D&W eindelijk de eerste zege van het seizoen te behalen. Dezelfde basisvier als vorige week mocht de zandbak in tegen Assebroek. Na de afgang aldaar had D&W trouwens iets recht te zetten...

Koekelare startte zenuwachtig en kon de eerste aanvallen niet afmaken. Zo kon Assebroek al meteen een klein kloofje slaan. D&W herpakte zich en liet de tegenstanders niet verder uitlopen dan drie punten. Heel de eerste helft ging het op en neer maar de drie-punten-kloof bleef.
Onze jongens kenden een betere start in de tweede helft en begonnen te knabbelen aan de achterstand.  Verdedigend zat het snor en Hans kon zelfs scoren op de tweede worp. Met nog een goeie vijf minuten werd de aanval veranderd. Maarten op twee en hans op drie. D&W kwam zo iets verder op zijn tweede worp. Op zo een verre worp van Maarten kreeg Toon "DE KANS" op een rugworp. Plaats was er genoeg in het zo goed als lege doelgebied, maar jammer genoeg miste de bal volledig richting en ging buiten. Derde kruisje.  In plaats van een doelpunt op voorsprong, kreeg Assebroek de kans om er weer twee voor te komen. Stefaan VNK liet dit natuurlijk niet liggen en zo liep Assebroek weer uit. Koekelare kon dit in de laatste twee minuten niet meer recht zetten en verloor de wedstrijd met 14-16.