2Na wint van de ajuinen (22/10)

24/10/2011

Onze tweedenationalers mochten het dit weekend opnemen tegen Osiris Aalst.  D&W had na het puntenverlies van vorige week iets recht te zetten...

De Sysjes, Hans en Bart Roose hadden weer wat tijd nodig om in de wedstrijd te komen.  In het begin ging het gelijk op en Koekelare en Aalst werkten hun aanvallen af. Vanaf 2-2 ging de verdediging van D&W beter lopen en aanvallend bleven wij ook scoren. Toen Maarten na een Aalsterse onoplettendheid een rugworp kon maken, kwam D&W 6-2 voor. Deze voorsprong werd nog uitgediept tot 8-2, tot ook Aalst eindelijk nog eens kon scoren.  De aanval van Koekelare stokte en zo konden de ajuinen iets dichterbij komen. D&W ging de rust in met een vierpunten voorsprong.
Aalst probeerde nog om dichterbij te komen maar Koekelare kwam nooit meer echt in de problemen in de tweede helft.

D&W neemt het volgende week op tegen Beitem B, een ploeg die na een moeilijke start bezig is aan een goede reeks.