3NA vs drie man en een paardenkop

30/09/2010

Het verslag van de match van 3NA geraakt gelijk maar niet in onze mailbox... Maar niet getreurd, de drie man van Baasrode die onze jongens een lesje leerden, vernederden en met de grond gelijk maakten zorgden zelf voor een relaas van de harde feiten:


Heren 3e nationale: ‘t Botterken met groots vertoon ondanks man-minder-situatie!

Na de valse competitiestart vorige week bleken ook nu weer donkere wolken boven het Baasroods herenteam samen te pakken. Heel wat zieken, afwezigen en geblesseerden zorgden er voor dat Baasrode zelfs zonder reserven richting Koekelare moest. Nochtans is de kern heel wat uitgebreider dan vorig seizoen. Enkel een onvoltallige team van slechts 3 spelers moest het tegen een West-Vlaams viertal zien te rooien dit weekend. Maar ook bij D&W Koekelare ontbraken enkele basispionnen waardoor het een hele open en vooral onvoorspelbare wedstrijd leek te worden.

Bij Koekelare rook men uiteraard de zegen toen ze dit Botterken Baasrode over de vloer kregen. Stefan Beirnaert, Timo Florkin en Kevin Grieve leken een hapklare brok maar het trio begon indrukwekkend aan de partij. De eerste West-Vlaamse aanvalsworp van de wedstrijd werd meteen onderschept en via de daaropvolgende Baasroodse rugworp (dubbele score) stond er meteen een 0-2 op het bord. Gefronste wenkbrauwen bij het thuispubliek want Baasrode dicteerde de wet in Koekelare. Koekelare trachtte nadien voorzichtig op te bouwen maar de werpkracht zat bij Baasrode en ondanks de man-minder-situatie op het veld leek de weg naar het Baasroodse doelgebied heel erg ver voor D&W. Baasrode hield Koekelare constant in de greep en drukte bijgevolg door.

Hoe moeizaam het vorige week ook liep tegen Beitem, zo eenvoudig liep het nu in Koekelare. Baasrode denderde probleemloos naar een overweldigende 7-35-zege en beperkt dus de schade in het prille klassement.


 (Gevonden op http://jimmyflorkin.blogspot.com)

Reacties

Nieuwe reactie inzenden