3NDA: “Eigenlijk was het niet spannend voor ons”

21/09/2010

Wij, dames van 3NDA, trokken zondagnamiddag naar Snellegem. We waren maar met drie en zagen er eigenlijk wat tegenop. Snellegem was met zes, waarvan vier dames eigenlijk nog heel jonge meisjes waren. We hadden het idee dat we wellicht wel niet zouden winnen… En voor alle duidelijkheid: ‘we’ dat is Bolle, Mieke V en ik.
We hebben ons opgesteld zonder barrage. We hebben heel goed verdedigd en veel ballen gepakt.  Hun verdediging was eigenlijk niet zo goed. Halfweg de wedstrijd stond het dan ook al 0-18. In de tweede helft hadden we wind tegen en zo hebben zij toch nog vijf goals kunnen maken. Maar eigenlijk was de match niet echt spannend voor ons, want al na 10 minuten was de voorsprong groot. Meer weet ik niet gezegd hoor. Ah ja, de eindstand: 5-32.