3NDB is de helft van het leidersduo

12/10/2010

Onze dames van 3NDB verloren dit weekend hun eerste wedstrijd van het seizoen. Botterken Baasrode (wat een naam trouwens!) was net iets te sterk. Op een verslag van de onzen zal Godot waarschijnlijk nog even moeten wachten, maar gelukkig zorgde de tegenstand zelf voor tekst en uitleg:


Dames 3e nationale: Alweer een zege!


Hadewijch De Bleser, Katrijn De Bleser, Leen De Clercq, Steffi Blommaerts en Karen Allart kregen het bezoek van D&W Koekelare. Voor Baasrode was de winst een must wou het bovenaan blijven meedraaien in 3e nationale.


De beginfase werd meteen gekleurd door Steffie Blommaerts die haar team met twee rugworpen een droomstart bezorgde. Koekelare probeerde wel maar keek dus al gauw tegen een 7-2-achterstand aan in Baasrode. ’t Botterken bleef de wedstrijd controleren en had ook de meeste werpkracht in huis waardoor er stelselmatig werd uitgelopen. Bij de rust bedroeg het verschil 15-6.


Na de pauze bleven de Baasroodse dames aardig verder krachtballen ondanks de weerstand van Koekelare. Na een aangename en mooie wedstrijd won Baasrode uiteindelijk met 30-12. ’t Botterken blijft dus ook in derde nationale bij de dames een van de toppers in de reeks. Ook hier volgt men op twee punten van het leidersduo.


Het leidersduo bestaat trouwens voor de helft uit D&W Koekelare! Hoera!

Reacties

Nieuwe reactie inzenden