Belangrijke mosselmededeling

27/09/2012

Beste leden,
 

op zaterdag 13 oktober is er opnieuw het jaarlijkse Mosselsouper!
 
Voor de club is dit een grote bron van inkomsten en we verwachten van alle spelers en speelsters een massale opkomst. Nodig ook vrienden en familie uit om à volonté mosselen met friet te verorberen. De tegenstanders van lekkere mosselen kunnen genieten van een rijkelijk gevulde koude schotel met frietjes.
 
Op één been kan je niet wandelen en dus is er een ruim aanbod aan dranken : cava, witte en rode wijnen, bieren, irish koffee, frisdranken,...
 
Alle verkochte en niet-verkochte kaarten moeten afgerekend worden ten laatste op zaterdag 6 oktober bij voorzitter Bart Pollentier! Nagenoeg alle ploegen spelen op 6 oktober een thuiswedstrijd, dus afrekenen kan in de kantine.
 
Van de spelers en speelsters wordt verwacht dat je tijdens de voorbereiding of op de avond zelf een handje toesteekt. Hoe meer helpende handen hoe korter de shifts. 
 
Kan je al dan niet aanwezig zijn op de mosselsouper, moet je voor 7 oktober, via e-mail of een sms, dit laten weten op secretaris [at] dwkoekelare [dot] be of 0479/826504.

Dankzij jouw medewerking, kunnen we opnieuw een succesvolle Mosselsouper organiseren en jou, als speler of speelster, voorzien van het nodige materiaal en omkadering om jouw favoriete sport te beoefenen.


Met vriendelijke groeten,


Kris Bryon

Secretaris Durf & Win Koekelare
secretaris [at] dwkoekelare [dot] be

Reacties

Nieuwe reactie inzenden