De heenronde: de opties en de resultaten!

08/12/2013

De heenronde zit erop. Tijd voor een blik op het klassement!
 

2 Nationale heren A: onze heren schikken zich op een mooie derde plaats op vier punten van leider Sporting Brugge. Onnodig verlies op Varsenare en Loppem strooide roet in het eten, van deze Koekelaarse ploeg op titelkoers. Voorlopig een mooi resultaat met alle kansen open op de titel en/of promotie.
 

2 Nationale heren reserven: de resereven lieten in één wedstrijd een puntje te veel liggen maar presenteren voor de rest knappe cijfers en settelen voorlopig op een gedeelde 2e plaats in de rangschikking. Ook hier is de titel binnen bereik!
 

3e Nationale heren A: de heren van 3e maakten een moeilijke start door. Na het verdwijnen van PJ was het zoeken naar een nieuwe spelverdeling en vooral naar een degelijke defensie. Maar ... ze staan er weer! Derde A bleef volharden en mag halfseizoen besluiten op een gedeelde derde plaats. En krachtbalbloed kruipt waar het niet gaan kan: Pieter-Jan is in 2014 weer present in de hel van Koekelare!
 

3e Nationale heren reserven: een ploeg geplaagd door een gebrek aan spelers en/of invallers. De reserven kregen bij de seizoensstart geen cadeaus: spelers met ploegenshift, bouwwerken, parachutetraining, ... Geen wedstrijd ging voorbij in dezelfde opstelling! Voorlopig plaatsen de 3e res zich op een negende plaats maar de laatste wedstrijden zijn hoopgevend. Met wat geluk klimmen deze heren op naar de subtop. De terugkeer en inzet van PJ in 3e res zal de wedstrijdresultaten zeker ten goede komen!!!
 

Provinciale heren: de strijd tegen enkel Westvlaamse tegenstanders leverde nog maar 2 overwinningen op. De provinciale heren moeten voorlopig genoegen nemen met een negende plaats in de rangschikking. Een hogere aanwezigheid van provinciale spelers op training, kan ongetwijfeld de resultaten doen keren! Provinciale, yes you can!
 

3e Nationale Dames A: ofwel het jeudige geweld van kadetten meisjes 2012-2013. Deze dames sloten in mei af met een perfect seizoen en ze zijn het winnen duidelijk niet verleerd. Tegen Sint-Michiels en Ichtegem moesten onze meisjes de duimen leggen maar in de terugronde gaan ze enkel voor winst. Naast de titel in competitie is ook bekerwinst een haalbare kaart en volgend jaar mag deze ploeg ongetwijfeld aantreden in 2e Nationale. De A-dames staan op een verdiende 2e plaats met leider Sint-Michiels in het vizier!!
 

3e Nationale Dames B:  de senioras B gaven Moerdamme en, nog veel belangrijker, Ichtegem een pak op hun broek! In de andere wedstrijden van de heenronde bleek winst moeilijker haalbaar, wat jammer genoeg resulteert in een voorlaatste plaats. Niet getreurd, er zijn nog 7 wedstrijden om op te klimmen. Komaan dames B, no pain no gain!
 

Scholieren Jongens: een ploeg vol talent, (te) veel spelers en zeer wisselende reslutaten. Het jeudige testosteron neemt soms de overhand waardoor de winst hen ontglipt. Maar het etaleren van hun techniek en talent is hoopgevend! Te veel spelers voor één ploeg en het ontbreken van een coach heeft ongetwijfeld ook een invloed op de winstcijfers! De scholieren overwinteren op een derdelaatste plaats, al zit een gegeven forfait hier voor veel tussen. In de terugronde start de klim naar de subtop!
 

Kadetten jongens:  7e in hun klassement. De nieuwbakken kadetten maakten dit seizoen de overgang van 2kg naar 3kg, moesten een paar keer met drie spelers aantreden, ... maar hun gedrevenheid blijft overeind. Nog wat groeien en volgend seizoen maken ook zij het mooie weer voor D&W!
 

Miniemen jongens: coach Polje haalt halfseizoen, met slechts vier inzetbare spelers een degelijke vierde plaats! Nog een jaartje training onder het alziend oog van onze voorzitter en deze gasten zorgen voor topkrachtbal!
 

Miniemen meisjes: na de prachtige resultaten met de kadetten meisjes, begeleidt coach Dieter dit seizoen onze jongste meisjesploeg. En weerom zijn de uitslagen veelbelovend: slechts één wedstrijd liet D&W punten liggen. Leider Jabbeke voelt de hete Koekelaarse adem in de nek en mag zich schrap zetten: op 2 februari komen onze meisjes aan het hoofd van het klassement!
 

Pupillen: onze allerkleinste competitiespelers plaatsen zich in de subtop op een vierde plaats. Het leeuwedeel van onze pupillen speelt dit jaar hun eerste seizoen en het moet gezegd: deze jongedames en jongeheren go for the win!
 

Mikraba's: de mikraba's spelen niet in competitie. Voor deze jonge helden staat het spelplezier voorop! Op hun tornooien winnen ze regelmatig hun wedstrijden maar jammer genoeg is er "nog" geen klassement beschikbaar. Wordt vervolgd!

KB 

 

Reacties

mcdvoice

(door Anoniem op 20/01/2018)

mcdvoice the name is enough to remind you of the tasty food items that they offer. There is no need to tell you that it is one of the biggest restaurant chains in the world.

Nieuwe reactie inzenden