De scholieren worden misschien heren...

22/09/2010

Ook de scholieren  zakten dit weekend af naar het pittoreske Lissewege. De verwachtingen waren niet erg hoog, want Lissewege had vorig jaar een sterk seizoen gespeeld bij de scholieren. Maar eenmaal we een klein beetje geïnformeerd waren, bleek dat de ploeg van vorig jaar bijna helemaal was opgegaan in de heren. Direct  kwamen er enkele glimlachen op de gezichten...
Eenmaal de match begon werd al snel duidelijk dat Koekelare zowel aanvallend als verdedigend de betere ploeg was. In de verdediging lieten Daan en Arne al weer wat mooie dingen zien. Aanvallend werden enkele mooie aanvallen opgezet die ofwel mooi werden afgemaakt op de tweede worp door Daan of op de laatste door Arne. Hier en daar was nog een schoonheidsfoutje waar te nemen, een verkeerde tip, of een eerste worp die door Niels vakkundig in de handen werd geworpen, maar dit zette hij dan weer recht met enkele mooie trekworpen. 
Aan de rust was de eerste overwinning eigenlijk al binnen en zo konden de Koekelaarse scholieren rustig de match uitspelen.  Er werd nog wat gewisseld en ook Jelle Staelens, die voor de gelegenheid de oudste scholieren kwam bijstaan, kon zijn goaltje meepikken. Eindstand : 13-34.
Volgend weekend hebben de scholieren al hun eerste vrije weekend, maar als de gelegenheid zich aanbiedt kunnen ze zich misschien al eens tonen bij de heren.


Toon Sys

Reacties

Nieuwe reactie inzenden