Derde reserven winnen tweede helft (en de derde!)

09/11/2010

De heren van derde reserve begonnen met een goed voorgevoel aan de wedstrijd tegen Freddy en zijn bende van Miènde. De ploeg stond immers maar net boven Durf & Win en bovendien hadden wij het thuisvoordeel! De reserven hadden keuze uit het volgende excellente vijftal: Jan Dubois, de gebroeders Roose, Maarten Volcke en -ahum- ondergetekende.
De ijdele hoop op een overwinning werd echter al snel gefnuikt. De afwerking liet het in het begin van de wedstrijd wat afweten en daardoor kon Menen al snel een kloofje slaan. Bovendien kreeg Durf & Win ook nog eens twee trekworpen om de oren, waardoor het kalf eigenlijk al aan de rust verzopen was (3-15). Toch liet Koekelare de kopjes niet hangen. Dankzij een wissel (Jan R. als ervaren achterste man, Jan D. als vleugel) en de grinta van de reserven lieten ze toch nog iets zien. Die vier thuisspelers kwamen onder stoom en ook de afwerking begon te draaien. Jan Dubois kon enkele tweede worpen fraai benutten, waardoor Koekelare de kloof toch een beetje wist te dichten. Die van Menen waren natuurlijk zegezeker en speelden dan ook niet meer zo scherp, maar toch mogen de reserven zich optrekken aan de tweede helft. Die werd immers gewonnen met 14-11.
Tijdens de derde helft in de kantine wist Koekelare vlot afstand te nemen van de tegenstand, die in geen velden of wegen te bespeuren was. Daar speelde het thuisvoordeel duidelijk in ons voordeel! Een morele opsteker voor de wedstrijd van volgende week thuis tegen Beitem, die dient als opwarmertje voor een heuse Orchi later op de avond. Iedereen welkom!
 


Tone Vannieuwkerke
 

Reacties

Nieuwe reactie inzenden