Derde reserveren winnen quasi... nihil!

22/03/2011

De reserven van derde nationale trokken zondagmorgen zonder hoge verwachtingen naar Beitem. Niet dat het ooit anders is, maar door het ontbreken van zowel Jan Dubois als Maarten Volcke, was de kans op winst quasi… nihil. Eerstejaarsschollier Janne Seynaeve vulde de ploeg aan om toch maar over de broodnodige vier mannen te beschikken.


De wedstrijd begon met de nodige irritatie: twee ballen van de thuisploeg die volgens de Durf & Winners duidelijk op de lijn vielen, werden door de ref van dienst doodleuk als doel gezien. Koekelare weerde zich, maar kon aanvallend geen vuist maken. Janne nam de tweede worp voor zijn rekening en deed dat meer dan behoorlijk. Toch moest D&W zich voornamelijk beperken tot verdedigen en dus de schade proberen te beperken. Er werden enkele knappe staaltjes verdedigend werk tentoongespreid, maar al bij al had de thuisploeg de wedstrijd helemaal onder controle en konden ze al snel uitlopen. Toen de scheidsrechter nogmaals een hoofdrol opeiste door zijn ogen te sluiten voor een duidelijke fout, was het duidelijk dat echt niets meezat op deze zonnige zondag. Zelfs kersverse papa Dimitri Meesseman moest nog geblesseerd naar de kant na een knappe vangbal.  De einduitslag was dan ook duidelijk: 14-5.


Op het einde van de wedstrijd gaven wij de scheidsrechter terloops nog volgende -goedbedoelde- raad mee: ‘Scheids, blijf op zondagmorgen beter in bed liggen, want echt wakker was je toch niet.’ Hopelijk doet hij er iets mee.


Volgende week stijgen de winstkansen wel gevoelig. Kris Bryon speelt zijn laatste wedstrijd van het seizoen met ons. Omdat hij eindelijk wel eens wil winnen en dus in schoonheid afscheid wil nemen, vervoegt hij de troepen van 3NR tegen Wevelgem. Wie Kris dus graag nog eens wil zien schitteren: steeds welkom langs de vijver van De Mote!


Speler Tone Vannieuwkerke

Reacties

Nieuwe reactie inzenden