Derde speelt zondagmorgenkrachtbal (9/10)

12/10/2011

Regen, Barbar Bram, een geschorste tegenspeler, flauwe humor, een gesloten frigo,... wat heb je nog meer nodig voor een geslaagde zondagmorgenwedstrijd op de terreinen van Sijsele? Juist ja, iets met een boer die geld wou voor zijn plein. D&W trok het zich allemaal niet aan en was in it to win it!


Aan de aftrap verrassend genoeg maar drie tegenstanders. Het was Sint-Rita kermesse en de achterman was zijn roes nog aan het uitslapen. Sint-Rita's sterspeler is wel aanwezig maar mag door schorsing niet deelnemen. Iets met een bekerwedstrijd tegen Veurne en gefantaseerd wedstrijdblad! Wie zonder zonde is werpe de eerste krachtbal en ondanks enkel flauwe Koekelaarse worpen van ondergetekende lopen we vlot uit!


Na een kwartier spelen we eindelijk 4 tegen 4. Er komt wat swung in het spel maar St-Rita kan nooit bedreigen. Pieter-Jan, Bert en Kris kunnen vlot hun worpen afwerken en blijven uitlopen. Sint-Rita komt soms eens uit zijn schulp en laat een mooie aanval zien.


Verder was het een behoorlijk kleurloze wedstrijd, vooral door het gebrek aan tegenstand! We hebben gewonnen met 11-22 tegen niet voltallig Sint-Rita. De terugwedstrijd zal andere koek zijn: Sint-Rita met sterspeler, D&W zonder Pieter-Jan (iets met 6 maanden Bali en Chinezen).


Alléhup op naar de volgende!


Kris Bryon

Reacties

Nieuwe reactie inzenden