Dieter Sys greep in, bij de miniemen meisjes

06/10/2010

Na de winst van vorige week tegen Ichtegem zat het goede gevoel in onze ploeg. De wedstrijd tegen Loppem startte gelijkopgaand. Koekelare kon hun eerste aanvallen vlot afmaken maar dan begonnen de eerste foutjes in het spel te sluipen. De tegenstand kon zo uit lopen tot 2-4. Onze meisjes herpakten zich echter gauw en konden zo de achterstand ombuigen. Bij de rust stond het 6-6.

Door enkele wissels in de rust was het systeem volledig weg uit de ploeg (voet op de lijn, balverlies). Zo kwam Loppem op 9-6. Bij een minuut van D&W werd er dan ook ingegrepen. Lies kwam op 1en 3 en Emma 2 en 4. Het tempo werd opgedreven en in enkele dolle minuten waarbij Diete, Lies en Emma enkele ballen konden vangen en de aanvallen er vlot in gingen, werd de achterstand omgebogen. Onze meisjes kwamen op voorsprong tot 10-12. Koekelare speelde dan rustig uit, won en blijft ongeslagen.

Speelden voor D&W: Emma, Julie B, Julie D, Lies, Celina en Diete.