Kadetten meisjes verslaan de buren (8/10)

10/10/2011

Onze meisjes mochten dit weekend de wei in tegen de buren uit Ichtegem. De speelsters kennen elkaar goed en wilden maar al te graag winnen van elkaar…


D&W startte met het Ichtegem-syndroom: heel zenuwachtig en met veel fouten. KBK daarentegen begon heel goed aan de wedstrijd.  Het kon tot vier nul uitlopen, maar toen vond onze coach het welletjes. Hij nam zijn eerste minuut en zette Lies achteraan in de ploeg. En ja hoor, het begon toch iets te beteren… Maar toch maakte Koekelare nog teveel foutjes. Na een tiental minuten werd nóg een minuut gevraagd en werd het spelletje krachtbal nóg een keer uitgelegd. Ondanks alles kon D&W toch dichterbij komen. Doordat KBK een foutje maakte in de laatste minuut kon Koekelare de kloof bijna dichten. Onze meisjes stonden aan de rust nog een doelpuntje achter.
Tijdens de rust hamerde de coach er nog eens op rustiger te spelen. In de tweede helft namen ze dit eindelijk ter harte. Het begon dan ook eindelijk te lopen…  D&W verdedigde nu heel sterk en zo kon KBK maar drie keer scoren in de tweede helft. De aanval was volledig anders dan de eerste helft, nu werden er haast geen foutjes meer gemaakt. Op het laatste lukten nog enkele rugworpjes. Zo won D&W verdiend na een heel sterke tweede helft.
 
Eindstand 29-14.


Coach Dieter Sys

Reacties

Nieuwe reactie inzenden