Kadetten Meisjes winnen, ondanks foutje coach

19/11/2012

Onze Kadetten Meisjes mochten het dit weekend opnemen tegen Moerdamme. Dit seizoen hebben we nog niet verloren en we wilden dit zo houden. De coach kon op al zijn zeven speeltsters rekenen, waarom hij er maar zes op het wedstrijdblad plaatste is hem nog altijd een raadsel. Gelukkig kon Lies nog meedoen met een damesploeg zodat ook zijhaar speelminuten kreeg.

D&W begon dus met Ciel als laatste man. Koekelare verdedigde heel sterk in de eerste helft en dus kwam Moerdamme heel moeilijk tot scoren. Onze meisjes profiteerden wel niet ten volle van de goede verdediging. Iets teveel worpen werden in de handen gegooid.  Toch had Koekelare al een mooie voorsprong aan de rust.

In de tweede helft werden er een paar dingen uitgeprobeerd. De foutenlast was dan ook iets groter, iets te vaak voet op de lijn.  Moerdamme kon zo iets dichter komen in de staand. Maar uiteindelijk herpakte D&W zich en het kon zo de kloof weer groter maken. Eindstand: 22-14.