Kadetten Meisjes winnen op de Keiberg

29/10/2012

Na een weekje zonder verslagen (waar zitten ze jongens en meisjes??), is er weer eentje in ons postbakje belandt (bart [at] dwkoekelare [dot] be). Van wie anders dan...

De Kadetten Meisjes mochten dit weekend spelen tegen KBK Ichtegem.  De onzen konden deze keer niet rekenen op Julie en Jolien, maar de aanwezigen zagen het goed zitten om deze derby te winnen.

Emma won de toss en verkoos om bergop te starten. D&W kende dan ook een moeizaam begin. Meerdere aanvallen werden onderschept door Ichtegem. Dankzij een heel goede verdediging kon KBK daar toch niet van profiteren. De match ging gelijk op tot 4-3... En toen sloeg de motor van Koekelare aan. Eindelijk. D&W begon een voorsprong op te bouwen en ging de rust in met een geruststellende voorsprong.

De tweede helft zagen we een nog beter Koekelare.  De aanvallende foutjes gingen er volledig uit en verdedigend stond D&W heel sterk te spelen. Ichtegem kon slechts twee keer scoren in de tweede helft.  Onze meisjes wonnen met duidelijke cijfers op de keiberg: 6-23. Ze blijven dan ook ongeslagen leider!