Kadetten Meisjes winnen tweede helft

19/09/2011

Onze nieuwbakken kadetten Meisjes speelden zaterdag hun eerste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen buggenhout.  Vorige week gaven de onzen nog forfait wegens te weinig speelsters. De bijna-beker-winnaars komen dit jaar uit bij de kadetten, wat een hele verandering is (van 4 naar 3 worpen).

In het eerste kwartier van de wedstrijd werden onze meisjes weggeblazen, het tempo ligt dan ook veel hoger dan vorig jaar.  In dat eerste kwartier leverde geen enkele aanval van D&W een doelpunt op.  Zo kon Buggenhout tot 10-0 uitlopen.  Maar na dit sterk begin van de tegenstrever kon Koekelare toch een eerste keer scoren en naderhand begonnen ze ook beter te verdedigen.  Aan de rust stond het 4-17.

In de tweede helft bewees D&W dat het toch mee kan. Lies kon verschillende aanvallen onderscheppen en het vizier van de aanval stond ook scherper, zo kon Julie zelfs enkele tweede worpen scoren. Uiteindelijk won Koekelare de tweede helft. Einduitslag: 16-28.