Kadetten Meisjes winnen weer

17/09/2012

Onze meisjes mochten het dit weekend opnemen tegen Buggenhout. Na de winst van vorige week tegen Sint-Michiels kon Koekelare deze keer niet rekenen op Emma. Als vervanging waren gelukkig wel twee miniemen meisjes paraat!


D&W nam vanaf de eerste minuut de wedstrijd in handen. Verdedigend zat het erg goed: Er werden veel ballen gevangen. De aanval daarentegen liep in de eerste helft nog niet optimaal.  De tegenstander gaf veel ruimte, maar toch werd er nog geprobeerd om erover te gooien. Deze ballen werden dan ook vaak onderschept door Buggenhout. Maar toch ging D&W met een voorsprong van 4 punten de rust in.


Tijdens de rust werd er gevraagd om rustiger spelen. De foutjes in het gooien gingen eruit en de verdeding liep nog steeds goed. Koekelare bouwde zijn voorsprong stelselmatig uit, maar we kregen in de tweede helft toch vier vrije worpen tegen.  Telkens werd dezelfde fout gemaakt: te dicht door de verdedeging lopen. 


Ondanks deze foutjes kwamen onze kadetten niet meer in de problemen en wonnen ze verdiend. Twee wedstrijden, twee zeges. Hopelijk doen we zo voort...


Dieter Sys

Reacties

Nieuwe reactie inzenden