KAJ: "Het spel ging op en neer"

28/09/2010

De eerste match op de nieuwe terreinen was voor onze kadetten, tegen Buggenhout. Een kijkje op de krachtbalsite vooraf leerde ons dat dit opnieuw een moeilijke opdracht ging worden. Onze taak was dan ook niet te veel naar de tegenstand kijken, maar gewoon onze eigen wedstrijd spelen.
Aanvankelijk bleken onze spelers redelijk geconcentreerd aan de wedstrijd te beginnen. Buggenhout kwam al vroeg op voorsprong, maar toch ging het spel redelijk op en neer. Onze eerste en tweede worp waren telkens voldoende, er zat zelfs redelijk tempo in ons spel, maar net zoals vorige week, begon bij de derde worp opnieuw de aanval te sputteren.  Met als gevolg dat voorsprong alsmaar groter werd. Ook tijdens tweede helft waren onze jongens niet klaar om iets in te brengen tegen het spel van Buggenhout. We hebben nog geprobeerd via een paar worpwissels iets te forceren maar tevergeefs. De match eindigde op 6-22. Aanwezige spelers: Simon, Jasper, Guillaume, Michiel en Lennert.


Ondanks het grote verlies hebben we toch opnieuw geleerd uit deze wedstrijd en kijken we al uit naar volgende week. Met de-uit-blessure-terugkerende Bart Dewaele krijgen we toch wat kracht bij in de ploeg. Op naar volgende week!!!


Pieter Cobbaert
 

Reacties

Nieuwe reactie inzenden