Kenzo over onze KAJ...

04/10/2010

Pieter Cobbaert moet zijn versie van de feiten nog doorsturen, maar zo denken de tegenstanders van onze kadetten er over...

KBKTemse vs. D&W Koekelare

Vandaag hadden de kadetten jongens van Temse hun derde zegen op rij behaald, na een zenuwslopende wedstrijd tegen Koekelare. In het begin van de wedstrijd kwam Koekelare voor met één puntl. In de wedstrijd hadden we een zeer strenge scheidsrechter waardoor we vier vrij worpen tegen kregen. De achterman van Koekelare kon twee rug worpen maken, maar dat deed ons niets en we speelden met volle kracht verder. Jochem kon met een mooie kattensprong een dubbel doelpunt vermijden.

Na de rust gingen we door met spelen en haalden we het bloed van onder de nagels bij onze trainer. Op tien minuten voor het einde stond het gelijk met 11-11. In de laatste minuut was het 15-13 voor Temse en konden we het rustig uitspelen. En nu op naar onze volgende zegen op rij!

Dag iedereen en tot vrijdag op training!