26/10/2010

Verslag gevonden op de site van Male, zelf niet veel zin om verslag te schrijven na pandoering.

Met vriendelijke groeten,
Dieter Sys

Male behaalt bij de heren een magische 100. De reserve ploeg (Kris, Yves, Benedict, Louis en Diederik) waren duidelijk veel te sterk voor hun tegenstander. De reserveploeg scoorde maar liefst 55 keer en nemen (voorlopig) de eerste plaats in de competitie.
De eerste ploeg van Male kwam uit tegen een felgeplaagd Koekelare. Van de basisploeg van vorig jaar stond maar 1 speler op het veld. Na twintig seconden lukte Koen al een rugworp na een verre eerste worp van Joos en direct was de toon gezet. Aanvankelijk stribbelde Koekelare nog wat tegen (6-4), maar dan sloeg de turbo van Male aan. Tegen de pauze was het al 29-6. De tweede helft probeerde Male nog van alles uit waardoor het verschil nog beperkt bleef. Einduitslag 45-13. Daarmee scoorden de Maalse heren 100 keer in 100 minuten. Hopelijk kan het fel geplaagde Koekelare gebruik maken van de week rust zodat het met vernieuwde moed verder kan werken aan het behoud in eerste klasse.