Mikraba's in actie

22/03/2013

D&W heeft een toekomst: onze mikraba's. Ook zij hebben een lange winterstop achter de rug, maar kunnen zich nu weer laten zien op tornooien. Daar leren ze de kneepjes van het krachtbalvak! Onlangs mochten ze naar Jabbeke, onze voorzitter zorgde voor een fotoverslag!

Onze drie jonge jongens Yenthe, Louis en Freek trainden al sinds het begin van dit seizoen met Cesi Grooten. Door een druk programma moest hun trainer echter even afhaken, maar gelukkig vonden we met Wim Debruyne snel een waardige vervanger. Hij zou ook onze jongens begeleiden op hun eerste tornooi op 3 maart in Jabbeke. Het hoeft dus ook niet te verwonderen dat - eens ter plekke - de zenuwen bij onze micraba’s toch naar boven kwamen...

 Omdat we voorlopig nog maar drie spelers hebben, vormden we met twee spelers van Loppem één team. Na een korte kennismaking mochten we om 9u15 stipt starten tegen Maldegem. En het mag gezegd worden, onze jongens deden het fantastisch! Later volgde ook nog een wedstrijd tegen KBK Ichtegem.

Tijdens deze twee wedstrijden leerden onze youngster heel wat bij en dat is toch het belangrijkste. En ja, ze hebben zowaar ook nog een wedstrijdje gewonnen ook. Proficiat!

Uitslagen: DWK – Maldegem 8-7  en  DWK – Ichtegem 4-9.

Op naar het volgende tornooi, op naar de toekomst!

 

 

Bart Pollentier

Reacties

Nieuwe reactie inzenden