Miniemen meisjes winnen makkelijk

08/11/2010

Onze vrouwelijke miniemen konden dit weekend niet rekenen op Julie Borra. Julie B was op weekend, maar alle andere meisjes waren wel present om Buggenhout te verslaan. In de eerste helft speelden we niet zo goed. Te veel foutjes in de aanval zorgden ervoor dat er te weinig gescoord werd. Gelukkig was onze verdediging wel beter zodat Durf & Win toch gemakkelijk kon uitlopen. Onze meisjes gingen de rust in met een voorsprong van zes doelpunten.
In de tweede helft liep de aanval wel goed en werd er aan de lijn bijna aan honderd procent afgewerkt. De verdediging was ook uitstekend. Lies kon veel ballen vangen als achterste speler en Julie D liet ook enkele staaltjes van haar kunnen zien. De tweede helft was dan ook stukken beter dan de eerste en zo kon Koekelare gemakkelijk hun voorsprong uitbreiden.
Einduitslag: 26-14. Koekelare won verdiend, volgende week geen wedstrijd voor de meisjes. De week daarop wel nog de derby tegen aartsvriend Ichtegem.