Pieter Cobbaert is zéér tevreden

05/10/2010

Zondag trokken we vroeg in de morgen én fris en monter met onze kadetten, richting Temse. Daar speelden we om 9u30 onze derde competitiewedstrijd van het seizoen. Een vlug kijkje op de krachtbalsite had ons geleerd dat Temse opnieuw geen makkelijke opdracht zou worden.

De wedstrijd begon echter goed. We zaten onmiddellijk in ons ritme en konden snel op voorsprong komen. Aanvallend ging de eerste en tweede worp opnieuw goed, de derde worp die de  voorbije weken voor problemen zorgde zat deze keer wel goed. We scoorden zelfs twee punten via de derde worp van Jasper. Enkel de vierde worp zat af en toe niet mee, met gevolg dat Temse halfweg de eerste helft opnieuw op voorsprong kwam. Maar onze laatste man Michiel leidde zijn verdedigende troepen ditmaal beter van voorgaande weken waardoor Temse niet kon uitlopen. Tijdens de pauze stonden we één puntje in het verlies.

De tweede helft begon iets minder en een paar foutjes van ons zorgden ervoor dat Temse opnieuw kon uitlopen. Maar via een knappe snelle aanval via Lennert ,Guillaume en Simon kon Michiel  twee maal afwerken met een rugworp. Dat gaf ons een extra boost waardoor we beter gingen afwerken en zelfs opnieuw op voorsprong kwamen…  Wat ons dan weer wat overmoedig maakte met een paar foutjes tot gevolg. Met het ingaan van de laatste minuut kwam Temse opnieuw op voorsprong om dit dan ook niet meer uit handen te geven. Eindstand Temse – D&W Koekelare: 14-12. Aanwezige spelers: Simon, Michiel, Guillaume, Lennert en Jasper.

Ondanks dit nipte verlies mogen we toch zéér tevreden zijn dat de prestaties van iedere speler opnieuw de hoogte ingaat.  Als we zo blijven verder werken is het enkel nog wachten op een eerste puntendeling of overwinning. Is het volgende week niet, dan is het zeker een dezer weken!


Pieter Cobbaert

Reacties

:

(door Lennert op 16/11/2010)

Oke?xd

Nieuwe reactie inzenden