SJA: "Oef, we kunnen het nog"

04/10/2010

De jongens kwamen met de winst van vorige week nog in het achterhoofd vol goede moed zondagmorgen de krachtbalvelden opgestapt.  Koekelare? Wat mochten we verwachten, een spannende match?

Koekelare mocht opzetten in de eerste helft, niet altijd goed om al de kans te hebben tegen een 0-1 achterstand aan te kijken.  Maar hun laatste worp was niet zuiver genoeg en werd makkelijk onderschept. Yes, een mooie opzet van Andreas op de eerste worp en Niels moest de bal maar klaarleggen. Helaas, uiteraard als het te gemakkelijk is gaat die bal in de handen. Aj, toch even stress in het begin van de wedstrijd en zo kon Koekelare 1-0 voorkomen. Tweede aanval voor Temse en de 1-1 is een feit, oef we kunnen het nog.  En van dan af is alle stress overwonnen. De volgende aanval van Koekelare wordt prachtig uit het doel geranseld door Niels en elke aanval wordt goed afgewerkt.  Florian werkt elke derde worp feilloos af.  Iedereen wordt evenveel gewisseld en als ploeg zijn we beresterk. Iedereen begint zijn plaats en worp te kennen, en deze zijn dit seizoen toch wat door elkaar gehaald door de coach.

In de tweede helft neemt Janni geruime tijd de eerste worp voor zijn rekening en Jens de derde.  Jens aarzelt in het begin en mist twee keer van kortbij. Maar dan is ook bij hem de ban gebroken en vliegen de ballen rond de oren van de Koekelaarse verdediging zonder dat ze een kans maken.

Een 28-12 eindstand is het mooie resultaat van deze wedstrijd!

Op naar Overpelt volgende zondag, we gaan ervoor.